tirsdag 14. desember 2010

Hop Hop Makeover

Michael Steele, Det republikanske partiets første svarte partikomiteformann, har bestemt seg for å stille til gjenvalg. Og takk for det. Mannen er et vell av morsomme uttalelser og påfunn, og Dagens DC håper han vinner slik at vi har mer moro å se fram til.
I anledning dagens gledelige nyhet har Washington Post samlet sammen høydepunkter fra Steeles karriere her. Mye av Steeles uheldige adferd er nok et resultat av at han ble valgt inn som et åpentlyst svar på Obamas valgseier i 2008. Steele, en relativt ukul eldre herremann, fikk dermed i oppgave å være minst like kul som Obama (den gang han ble sett på som kul) og minst like svart. Vi minnes blandt annet Steeles blogg på hjemmesiden til Republican National Committee (RNC), "What Up?"
Vi gleder oss også over hans alltid tilstedeværende tendens til å snakke før han får tenkt seg om. For eksempel tilbød han Louisiana guvernør Bobby Jindal (av indisk herkomst) litt "slum love" (dette var etter filmen Slumdog Millionaire, men dog). Hans svar på et spørsmål om han støtter partnerskap for homofile var, "Are you crazy?!". I det hele tatt så ønsker Dagens DC Steele masse lykke til med gjenvalget, og det gjør også Stephen Colbert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar