mandag 6. juni 2011

Anthony Weiner innrømmer alt

Pressekonferansen var Hollywood-aktig, som i, ingen andre enn Hollywood kunne skrevet noe lignende: Anthony Weiner, etter ti lange dager med benektelser og unnvikelser, innkalte til pressekonferanse for å innrømme alt. Men ikke innrømme alt slik politikere nå til dags gjerne gjør det, nemlig med sin bleke kone ved sin side og ved å late som om de kan legge seg inn på en eller annen klinikk for å få deprogrammert personlighetsfeilen. Weiner derimot, etter meget kritkkverdig oppførsel og deretter katastrofal mediastrategi for å dekke over nevnte oppførsel, la alle kortene på bordet, unnskyldte seg igjen og igjen (hovedsaklig addressert til sin kone) og sa han hadde gjort noe meget dumt som han tok fullt ansvar for. Han sa dog at han *ikke* trekker seg som representant i Kongressen, og at det får bli opp til velgerne om de godtar dette i neste valgrunde.

Crazy incident: Før Weiner møtte opp stjal den konservative journalisten og mannen bak avsløringen av Twitter-fotoet Andrew Breitbart hele showet ved å stille seg opp å forlange en unnskyldning fra Weiner.

Fabulous non-incident: Weiners kone, Hillary Clinton's medarbeider Huma Abedin, var ikke på pressekonferansen som så mange tidligere politiske koner.

Update: Jon Stewart reagerer på innrømmelsen til hans nære venn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar