fredag 1. april 2011

UkeSnutter

Etter mye alvorlig prat om Libya (heisann, CIA er på bakken) og validiteten til Den amerikanske drømmen er det nå på tide å ønske helga velkommen med et par moro-snutter.

Som vanlig kan vi stole på at våre venner Jon og Stephen finner lyspunkter der andre ser den dype avgrunn.
The Daily Show har Stewart denne uka harselert med prosessen håpefulle presidentkandidater må igjennom for å vinne nominasjonsvalgene - altså the race for the base - kampen om å vinne det republikanske partiets harde kjerne (da det er disse som stemmer i nominasjonsvalgene). Denne prosessen inviterer jo som kjent overdreven retorikk og håpløst velgerfrieri, og vi kan alle stole på at The Daily Show fanger opp så mye rar oppførsel som mulig.

Stephen Colbert har på sin side satt søkelyset på sagaen i Wisconsin (fagforeninger vs. republikansk guvernør, for de som ikke har fått det med seg) hvor en dommer nå lager trøbbel for den nye loven som delstatsforsamlingen vedtok (som jo som kjent begrenser rettighetene fagforeningene i Wisconsin har til å forhandle kollektivt).

Til sist, denne videoen er egentlig ikke ment å være morsom, men come on - Donald Trump fortsetter å late som om han er framtidig republikansk presidentkandidat på Bill O'Reillys konservative talkshow, what's not funny about that? I prosessen klarer Trump å forsvare svenskene (fordi de ikke er så ille som muslimene), late som om han er kjempebekymra for muslimene rundt om i verden, og fremstår som mer gal enn O'Reilly da Trump mener man fortsatt kan betvile at Obama ble født på Hawaii mens O'Reilly - O'Reilly - sier debatten er over og Obama ble født i USA.

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar